marcus
per en 14 D'octubre 2013
739 Vistes

Doncs continuo amb la resta d'aros que falten.


Remenant per internet he vist que posant un paper entre el ferro calent i l'aro remullat , aquest, no s'enfosqueix com em va passar amb els de les C's i es doblega molr millor.
 Per tant això és el que he fet

Doblego i presento primer per després enganxar. Els deixo un dia apretats perquè es vagin assecant (una mica) i adoptin la forma , d'aquesta manera m'és més fàcil d'enganxar-los després.

EL mateix per l'altre aro, els deixo apretats per enganxar-los el dia següent

 

Aquí es pot veure com ja m'he fet uns utils, en aquest cas uns tacs i unes mordacetes, per apretar bé amb la forma adequada a cada punt d'unió. Això ho he fet perquè a les C's vaig fer servir els tacs que tinc pels violins i no van quedar ben apretades.

una vegada enganxats tots els aros trec la part sobrant que sempre queda als quatre vèrtexs i després ho repassaré amb un ribotet

Ara toca rebaixar-los fins que arribin a estar plans amb els tacs, ho faig amb els ribotets, és una de les parts que més m'agrada de fer.

Foto finish

 

 

La propera acció serà acavar de donar l'alçada a cada extrem de la caixa: 117mm, al cul i 113 al cap. Això encara no sé com fer-ho , ja m'espavilaré.

Publicat a: Música
Ness
Ho aconseguiràs...ets un crack!!!!!
15 D'octubre 2013
marcus
A veure... necessitaria una taula amb paper de vidre ben gran, però em sembla que ho faré amb el riboti ua mica a ull.
15 D'octubre 2013
miquel pubill
felicitats!!
16 D'octubre 2013