marcus
per en 6 D'octubre 2013
716 Vistes

Després de fer el violinet petit ara em venia de gust continuar algo que vaig començar fa un anyet i és força més gros. Tenia el projecte completament parat degut a que vaig començar el tercer violí i hi vaig solapar el violinet.

Les entrades seran més espaiades en el temps que les de l'altre bloc que tinc perquè, evidentment, es triga molt més en fer el cello i, apart, no tinc cap pressa, així que l'aniré fent amb la calma

El titold'aquesta primera entrada és degut a que sempre ma fet gràcia per un video del youtube d'un lutier (aquest de veritat) el qual ensenya com construeix un quartet de corda amb la finalitat que vagi viatjant per tot el món essent tocat per diferents intèrprets amb un missatge de pau. Es diu "the quartet of peace" i el lutier és Brian lisus.

http://www.youtube.com/watch?v=0fUixINRBZY

Doncs això, la fusta li he comprat al meu cosí que la tenia en stock, té un arbre sencer d'auró que va comprar fa temps i és una fusta bona. Per cello també tenia unes tapes i era la manera més senzilla i ràpida tant d'aprofitar aquella fusta com de fer més grosses les arques del meu estimat cosinet.

Aquí una foto del meu petit taller (està a dins de la meva habiació) amb tots les petrecols per poder fer feina i les fustes desglossades.

Podem veure el fons, un joc d'aros, la barra harmònica i la tapa (d'esquerra a dreta).

Els aros no m'acabaven d'agradar (perquè no tenien gens de flamejat) i en vaig comprar uns altres aquí:

www.e-musicpiano.com

a qualsevol casa on vengun instruments segurament en podreu comprar ja que tenen contacte directe amb distribuidors.

El meu cosí també em va deixa el motlle i la plantilla,de l'interior. El motlle està molt currat però no m'agrada gens perquè per treure la caixa amb els aros d'aquest me les veure magres per això vaig decidir fer-me'n un jo.

 

Publicat a: Música
miquel pubill
està molt bé
6 D'octubre 2013
Ness
ets un crack...encara faràs un contrabaix...
6 D'octubre 2013